Malazgirt Ziraat Odası

Malazgirt Ziraat Odası > Haberler > BAŞKAN KILIÇTAN MESAJ

BAŞKAN KILIÇTAN MESAJ

Dün yapılan Ziraat Odaları Başkanlık seçiminde bizlere oylarıyla desteklerine veren Malazgirtli çiftçi kardeşlerimize sonsuz sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Çiftçilerimiz sandıkta gerekli mesajı vermiştir. Biz bu aldığımız mesajla Allah'ın izniyle size başkan değil hizmetkar olmaya geliyoruz. Bu seçimin olmasında emeği geçen Sayın Kaymakamımız Emre Yalçın bey'e çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Jandarma ekiplerimiz de güvenlik güçlerimize polisimize herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok değerli Malazgirt halkının ben başkanı değilim ben hizmetkarıyım. Malazgirt çiftçisine gereken bütün tarımsal ve desteklerden faydalanırız elimizden geldiği kadar çalışmaya devam edeceğiz. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.